Cautare

61367 de rezultate pentru "stirile din judetu dambovita orasul pucioasa" (7.25 secunde)
teroristii din decembrie 1989, conspiratia strainatatii impotriva tarisoarei noastre dragi, strainii care vin sa ne cumpere economia pe nimic, lovitura de stat din 13 iunie 1990, teroristul Omar Hayssam, coruptia. ... Mineriada din 14-15 iunie 1990 a izvorat tot din inventarea unui pericol: ... violentele din 13 iunie 1990.
In timpul unui vant puternic din furtuna de zapada sau in cazul unor conditii cu multa ceata, vizibilitatea poate deveni foarte redusa chiar si ziua. ... In zona capului poti pierde 7-10% din caldura organismului.
Stirile ProTV: ... Presedintele social-democratilor, Liviu Dragnea, a sustinut o conferinta de presa joi, la ora 20:00, la sediul partidului din Baneasa. ... Cei care ignora votul romanilor din 11 decembrie nu numai ca gresesc, dar incalca vointa cetatenilor.
Pentru restul calatorilor, cam la o treime din cei care se intorc saptaminal in Romania, se adauga cite 50 euro pentru fiecare frontiera, ajungindu-se astfel undeva la 200 euro. ... Cre aca le vind mai scump in tara si mai fac ceva bani din ele.
Realitatea TV isi va schimba grila de programe din 2011, pentru a deveni "o televiziune sobra, de tip BBC", in contextul in care postul trebuie sa-si recastige echidistanta si echilibrul, a declarat, marti, in sedinta CNA, Stelian Tanase, care, de la 1 noiembrie, va fi directorul canalului.
10 ani de la tragedie Pe 1 ianuarie, 2003, cand majoritatea romanilor incercau sa-si revina dupa petrecerea de Revelion, o stire bulversa mass media din Romania: ... Dar, din vocea sa grava, am inteles ca se petrecuse ceva deosebit.
Asta desi, cu modestie si fara chef de pompat la penele de paun o spun, vreo doi ani mi s-a zis ca as fi primit titlul de cel mai asa si pe dincolo blog de politica din Romania ( au zis-o altii, nu eu!).
Pe 26 mai 2000, ora 16.00, a inceput sa emita Europa FM, primul post de radio national privat din tara. "Din acest moment suntem impreuna.
Vlad Craioveanu (o voce inconfundabila - cel care a mai lucrat la Guerilla, Radio 21, VibeFM si, cel mai recent, la Tananana) si Manuel Dinculescu, profesionisti ai radioului, fac parte si ei din echipa SmartFM. Ei realizeaza emisiunea din drive-time:
Cotidianul "Replica" dezvaluia in luna iulie una din stirile bomba ale anului:
Din datele colectate de Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Dolj de la fermierii din judet si de la primarii, rezulta ca vara aceasta vom avea o productie medie de 3.200 de kilograme la hectar.
Unul dintre motive era ca laptele avea gust de banane, bananele - de peste, pestele - de paine, painea avea gustul aerului din camera de hotel si toate gust de prezervativ cu arome. Cam asta imi lasa in gura stirile-bomba, breaking-newsele, red-alertii care umplu ecranele in ultima vreme.
A inceput Facultatea de Mecanica a Politehnicii din Timisoara, iar in 1990 si-a inceput cariera jurnalistica. A scris la "Gazeta de Vest" din Timisoara, apoi la Oradea a lucrat la Jurnalul de dimineata, Radio Sonvest Oradea si Pro TV.
La 30 de ani distanta, nimic nu scoate in evidenta fostul birou al lui Berners-Lee din Centrul de Calcul de la CERN (Organizatia Europeana pentru Cercetare Nucleara), in apropiere de Geneva, Elvetia, cu exceptia unei placute amplasate la intrare si a unui extras dintr-un vechi anuar al CERN, afisat pe usa.
Cum nu cred ca nici o fapta nu se petrece din intimplare, pot sa spun ca intotdeauna au existat deficiente de organizare la orice eveniment sportiv din Galati. Spre exemplu, doar la meciul din primavara impotriva Stelei, stadionul Otelul era plin ca o cutie de sardele.
La iesirea de la urne, conform "ritualului" cu care am cam inceput sa ne obisnuim si care ne plictiseste parca din ce in ce mai tare, au dat declaratii presei. Seful asa-numitului partid de stanga a declarat ca votat pentru "schimbarea din temelii" a Romaniei.
Despre o decizie privitoare la transferul Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA Constanta (CN APMC) din subordinea Ministerului Transporturilor in cea a administratiei locale constantene c.
Nu-i o idee pe care trebuie sa o ignoram, pentru ca din experienta mea de consultant politic care a avut sansa sa lucreze in Romania cu doi prim-ministri si un presedinte, la Palatul Cotroceni si la Palatul Victoria calificarea se face la locul de munca.
Cei 1.375.749 de vizitatori unici din luna iunie fac din site-ul www.stirileprotv.ro liderul site-urilor generaliste de stiri din Romania si locul 4 in clasamentul general, cea mai buna pozitie din istoria site-ului.
Gest INCREDIBIL facut de Gigi Becali din inchisoare.
google-analytics.com